mandag 11. juni 2012

Ukestart

Da var ny uke igang, og for min del så er det nå kun 4 uker jobb før det blir ferietid, det skal bli hærligt:-) Jeg har lite planer, jeg har lite forpliktelser, jeg har bare tre uker jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil.


I kveld tenkte jeg å vise noen bilder fra vitrineskapet mitt. I mangel på mer kjøkkenskap (som er et stort savn) fant jeg fort ut at jeg måtte ha annen lagringsplass til diverse glass og servise.


Skapet er et bruktfunn som jeg har pusset opp (som så mye annet i leiligheten) Jeg lette lenge etter et passende skap på finn, det kunne ikke være for stort. Jeg fant et som jeg fikk for 400 kr. Jeg har malt det hvit og satt på nye føtter og nye knotter på det. Har desverre ikke noen før bilder.

Skapet står sammen med spisestuen.
Her oppevarer jeg vinglass, tekopper, tekanne, mitt gamle kaffeservise arvet fra mormor, skåler, vaser, duker og porsgrunn servise mitt TID, som jeg samler på. Brukes også litt som barskap.Knottene setter prikken over i'en syns jeg. De gjør skapet litt mer eksklusivt og stilig.
På toppen pynter jeg opp med et kakefat fra ikea og en gammel postvekt funnet på loppis.


Ønsker dere alle en fin uke

Kristin


2 kommentarer:

  1. Hei i natten:) Kjempefint skap, og de knottene gjorde seg max, stilig! Blir digg med påsparketsommer, da, nyt det! Her har vi fire barn, så her er det planlegging som rår, hehe:)

    SvarSlett